Временният наставник на Арсенал Фреди Люнгберг похвали футболистите след победата им над Уест Хям снощи с 3:1. 

Артилеристите пак имаха трудности, но с 3 гола за 10 минути след почивката прекъснаха негативната си поредица и временният наставник бе изключително доволен от това. 

„Малко хора могат да си представят колко трудна бе ситуацията при нас в последните седмици. Момчетата тотално изгубиха самочувствието си и затова след този мач са толкова щастливи и удовлетворени. Все още обаче ни предстои много работа“ заяви шведът. 

„Много съм щастлив за играчите, тъй като напрежението върху тях бе наистина сериозно. В един момент станахме по-прецизни при подаванията си, а и Уест Хям се измори. Намерихме празните пространства  и постигнахме страхотен резултат. Във Висшата лига трябва да работиш много здраво и футболистите го направиха, така цялата заслуга е тяхна. Аз просто съм до тях, за да ги водя малко“ добави Фреди, като похвали новото попълнение Никола Пепе, завършил с гол и асистенция. 

„Никола е страхотен играч, но не е лесно да дойдеш от френската лига в Англия и веднага да си на ниво. В този мач той се раздаде и затова бе толкова уморен в края. Сигурен съм обаче, че ще става по-добър и по-добър. И все пак не трябва да се успокояваме, тъй като не сме направили нещо кой знае какво“ каза още той.