Малко повече от месец преди четвъртото издание на SENSHI - една от най-зрелищните бойни галавечери у нас, организаторите обявиха формата на надпреварата. Този път галата ще предложи много атрактивни двубои в два спорта – кикбокс и карате киокушин. SENSHI ще се проведе на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна.

Феновете на бойните спортове ще станат свидетели на общо 12 двубоя. Пет от тях ще изправят един срещу друг каратисти срещу кикбоксьори в стил фул контакт карате киокушин. Два от мачовете ще се играят по регламента на К-1, а останалите пет срещи ще са по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено.

Организаторите са категорични, че и този път са подготвили много оспорвана бойна карта, която да противопостави някои от най-добрите бойци от страни, известни с високата си класа в бойните спортове. Срещу тях на ринга ще се изправят и български състезатели, като за момента от SENSHI не издават кои точно ще бъдат те. Очаквайте подробности в следващите дни.