Прогнозирай и спечели

За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

Игра с прогнози

Правила на играта

 1. Прогнози могат да дават само регистрираните посетители на Gol.bg. Ако вече имате регистрация в сайта, може да участвате в играта с потребителския си профил. В случай, че все още не сте регистриран потребител е необходимо да си направите регистрация тук.
 2. За всеки мач може да давате прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) печелите 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки. Прогнози могат да се правят и редактират до започването на конкретния мач. След това прогнозите се затварят.
 3. Когато мачът не приключи в редовното време, за краен резултат от мача се взема резултата след продълженията и дузпите.
 4. За да направите своята прогноза, е необходимо да се идентифицирате (логнете) с профила си в Gol.bg и да отидете на Всички мачове.
 5. Вие можете да давате прогнози за всички мачове до края на Европейското първенство, както и да променяте неограничен брой пъти всяка от тях до започване на конкретния мач.
 6. При преждевременно прекратяване на играта поради непредвидени обстоятелства организаторите на играта не дължат никакво обезщетение на участниците в нея.
 7. Играта е създадена единствено с цел забавление и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.
 8. Участието на един потребител с два или повече профила не е позволено!
 9. Администраторите на gol.bg си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които по лична преценка се определи, че играят некоректно и неспортсменски.
 10. Gol.bg не носи отговорност или обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.
 11. След изиграване на всички мачове, включени в дадено класиране, ако победителят/победителите в съответното класиране, има/т равен сбор точки с един или повече други играчи, печелившият/печелившите ще бъде определен чрез томбола. Тегленето на печелившият/те ще се извърши в присъствието на представител на КИА Моторс България и Инвестор.БГ АД .
 12. Всички раздавани награди имат предметен/вещен характер. Не се дава паричният им еквивалент - наградите не могат да бъдат сменяни или разменяни за тяхната парична равностойност.
 13. Gol.bg си запазва правото да променя условията на играта по всяко време, като промяната влиза в сила с публикуването й на тази страница.
 14. Служители на Инвестор.БГ АД и на КИА Моторс България нямат право да участват в разпределянето на наградите в играта.

Класиране

Класирането в играта се извършва според спечелените от прогнозите точки. Всеки регистриран играч участва в две класирания – след осминафинална фаза и генералното класиране.

Класирането след осминафинали включва всички срещи от груповата фаза и фаза осминафинали на Европейското първенство. Надпреварата в него започва на 10 юни и завършва на 27 юни 2016 година.

Генералното класиране включва всички срещи от Европейското първенство. Надпреварата започва на 10 юни и завършва на 10 юли 2016 година.

Спонсорите на играта  са осигурили награди за победителите в класиранията, които може да видите ТУК.

Info За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Прогнози

Виж още