Себастиан Фетел се ядоса на журналистите заради неудобни въпроси свързани с отборните заповеди във Ферари. 

Вчера съотборникът му Шарл Льоклер получи за трети път нареждане да го пропусне пред себе си, което доста го ядоса, след като германецът не успя да направи нещо кой знае какво. 

Естествено след състезанието последваха въпроси свързани със случилото се и компрометираното състезание на младок, които не се харесаха на четирикратният световен шампион. 

„Вижте какво ще ви кажа. Знаех, че ще питате за това, но не съм сигурен, че искам да отговоря, защото вие много често вадите думите ми от контекста и ги поставяте в различна светлина“ заяви Фетел. 

„Ако след час и половина ме попитате за същото вероятно ще ви дам такъв отговор, който няма да може да публикувате. Това е начинът, по който не всички, но някои от вас работят“ добави германецът, който все пак защити решението на отбора. 

„Бях по-бързият от двамата и когато ме попитаха дали мога да имам добро темпо, отговорих положително. За съжаление, въпреки чистата писта не успях да направя добри обиколки, което ме изненада. Когато това се промени вече бе късно, тъй като разликата до Мерцедес бе станала доста голяма“ изтъкна Фетел.