Успя ли Сами Кедира да забие една от най-желаните жени в света Адриана Лима? Според най-тиражния европейски вестник "Билд" двамата са нещо повече от добри познати.

Очевидно германският национал бързо е забравил отпадането на Бундестима на полуфиналите на Евро 2016 и контузията си, която получи още в началото на сблъсъка с Италия на четвъртфиналите.

Точно една година след раздялата си с германския модел Лена Герке, халфът на Ювентус отново е в компанията на подкосяваща мъжките крака хубавица. Двамата с Лима не демонстрираха интимна близост, но си разменяха закачливи погледи на съседните шезлонги на гръцкия остров Миконос.

35-годишната красавица очаквано събра погледите на плажуващите върху себе си, но само Сами имаше щастието да си разменя думи с нея, докато се радва на червения й бански...

Тайната на божествената й фигура е плод на изключително сериозни тренировки и спазване на хранителен режим. Манекенката беше омъжена за сръбския баскетболист Марко Ярич, от когото има две дъщери - 6-годишната Валентина и 3-годишната Сиена.