Още по темата

 

ЦСКА не играе никак добре в последния месец, но кой е виновен за това? Този въпрос зададе анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла без да се наема да дава категоричен отговор, защото не работи на "Българска армия".

Бившият защитник заяви, че паузата за национални отбори е добре дошла за "червените", тъй като ще даде време на отбора да върне формата си от началото на сезона. Той добави, че Нестор Ел Маестро трябва да получи време и е твърде рано да се говори за рокада.

"През лятото всички го боготворяха, сега едва ли не излиза най-големият виновник. Това е специалист, ставал шампион в Словакия, бил е помощник в Шалке и в никакъв случай не е случен треньор. Трябва да получи още време", заяви Майкъла пред нашата медия, след което обърна внимание и на ръководството на клуба.

"То е назначило Ел Маестро. Логиката говори, че преди това трябва да са го разучили. Да е наясно какъв стил на игра са изповядвали предишните му отбори, всичко. И тук идва въпросът за селекцията. Ел Маестро дали участва в нея или е заварил готов отбор. Това няма как да го знам, защото не съм в кухнята. Но е много важен фактор. Лесно е да говорим кой е виновен, да се смени треньорът, но няма да е правилно. ЦСКА ще се подобри с победи, победи над фаворитите", добави Илиев.

Той не пропусна да похвали и представянето на Левски в последно време. По думите му, "сините" нямат по-добри играчи от ЦСКА, но отличните резултати са довели до нужното самочувствие, което на "Герена" липсваше. "Гостуването на Лудогорец ще е много интересно. Разградчани също не са във форма и това дава голям шанс за Левски", завърши Майкъла.