Още по темата

 

Депутатът Делян Пеевски дари 500 000 лева на Левски. Това обявиха "сините" на официалната си страница! Сумата определено ще помогне на клуба да си поеме глътка въздух, след като е на ръба на фалит.

Така събраната сума от дарения само за седмица вече възлиза на 750 000 лв. Кампанията продължава с пълна сила и феновете също не спират да помагат на 26-кратния шампион на България. Целта е Левски да събере 1,5 млн. лв. до 24 май, когато клубът навършва 106 г.

С парите ще бъдат платени и заплати на футболистите. От утре неполучените месечни възнаграждения стават три и те ще имат право да разтрогнат едностранно договорите си по вина на клуба. 

Съобщението на Левски без редакторска намеса:

Левскари,

Днес, 19 май, в сметката на „ПФК Левски“ постъпи дарение на стойност 500 000 лв. от фирма „Интръст“ ЕАД, като за целта беше оформен договор за дарение. От компанията, която е еднолична собственост на Делян Пеевски, се свързаха с клуба, за да декларират желанието си да помогнат на „Левски“ в този тежък момент, без да поставят условия за притежанието на акциите, както и да призоват чрез нас и други фирми, които имат възможност, да помогнат за оцеляването на любимия клуб.

Използваме повода, за да се обърнем отново към всички дарители с благодарност за неоценимата помощ и да обещаем, че ще получите отчетност за всеки похарчен лев, както беше и досега. Кампанията продължава на:

Платформата на HelpKarma.

Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

SMS с текст DMS Levski на 17 777

На всяка каса на EasyPay в България

Получател: СИНЯ БЪЛГАРИЯ

КИН на получателя: 1522366045

Чрез PayPal от всяка точка на света

С директен банков превод по сметките на клуба:

Swift: IABGBGSF

Интернешънъл асет банк

ПФК ЛЕВСКИ АД лева: BG76IABG80981000669903